Csuti megmutatta új választottját, a kommentelők máris véleményezték: "Minőségi csere"

Forrás: LifeTV -
szerelem Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti nemrég árulta el, hogy új választottja van, most pedig meg is mutatta. Instagram-oldalán tett közzé közös fotót.

Csuti néhány napot Madridban töltött el egy titokzatos nővel, akiről nemrég annyit árult el, hogy civil lányról van szó, és a kapcsolatuk elején járnak. A rajongók érdeklődését természetesen sikerült felcsigáznia, és úgy tűnik, nem akarja a követőit tovább várakoztatni: máris bemutatta a hölgyet Instagram-oldalán.

Csuti megmutatta új barátnőjét Forrás: LifeTV

"Igen, vele voltam Spanyolországban! Hogy hol tartunk? Az elején, jól érezzük magunkat, ismerkedünk.
Jelenleg béke van és nyugalom, kérlek, ezt hagyjátok is meg nekünk" - írta Csuti a közös fotóhoz, melyet ide kattintva lehet megtekinteni.

A kommentelők máris gratulálnak a párnak, és összeillőnek tartják őket. Természetesen akadnak olyanok is, akik Edinához hasonlítják a civil lányt. "Minőségi csere" - írta egy kommentelő. "Sokkal szebb, mint Edina" - írta egy másik hozzászóló. Természetesen akadtak olyanok is, akik arra hívták fel a többiek figyelmét, hogy nincsen joguk összehasonlítgatni két embert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.