Hova tűnt? Így él most az egykori villalakó, VV Olivér

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
valóvilág VV Olivér Simor Olivér villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára ismerős lehet a szókimondó és nagyszájú figura, Simon Olivér a Valóvilág negyedik szériájából. Az egykori villalakó a műsor után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban kiderült, hogy mivel tölti mostanság a mindennapjait. 

Az egykori valóságshowhős, Simon Olivér a ValóVilág negyedik szériájában tűnt fel, ahol szókimondó személyiségével hívta fel magára a figyelmet. A műsor után Olivér egy rövid ideig műsorvezetőként is kirpóbálta magát, ám nem igazán érezte magát jól ebben a feladatban. Később több évig külföldön, Las Vegasban és Floridában is dolgozott, jelenleg pedig raktárosként keresi a kenyerét.

Emellett pedig évek óta egy forgatókönyvön is dolgozik, és még mindig együtt van párjával, Enikővel, aki már a ValóVilág villában is a kedvese volt.

Hova tűnt? Így él most az egykori villalakó, VV Olivér Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Olivér közösségi oldalán meglehetősen aktív, rendszeresen posztol különféle tartalmakat, de saját bevallása szerint az egész celeblétet idegennek érzi.

"Mikor volt az őrület, valahogy sosem tartottam magam kompatibilisnek sem a címlapokkal, sem pedig azzal, hogy kreálni kell bármilyen sztorit magunkról. Nem értettem a miértjét" - nyilatkozta korábban a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.