Az Exatlon All Star játékosa úgy hiszi, a játék legvégén is sikeres lehet

Forrás: TV2 -
TV2 Exatlon All Star Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap és véget ér az Exatlon Hungary All Star. Az izgalmak fokozódnak, a játékosok fogynak. Szerda este Dorci és Krisztián búcsúzott, Gréti és Dani jutott a TOP3-ba. Gréti úgy hiszi, a későbbiekben is sikeres lesz.

"Nem mondom, hogy magabiztossá tesz, hogy nem kellett párbajoznom, hiszen bármikor kerülhetek olyan helyzetbe, hogy párbajoznom kell. Persze szerettem volna elkerülni, mert minden lány nagyon erős és nem szerettem volna kockáztatni a bent maradásomat. Már nincsenek olyan ügyességik, amik ne mennének, amik esetleg kevésbé fekszenek nekem, azokra is képes vagyok összeszedni magam. Csak el kell hinnem, hogy képes vagyok továbbjutni. Nálam ez fejben dől el, ez már sokszor bebizonyosodott" - nyilatkozta Gréti, aki szeretné azt a formáját hozni, amit a csapatversenyek vége felé. Szeretne görcsök nélkül versenyezni, hiszen ezek lesznek az utolsó futamai.

Gréti úgy hiszi, a játék legvégén is sikeres lehet Forrás: TV2


Már nem kell sokat várni: április 10-én kiderül, kik lesznek az Exatlon Hungary All Star évadának győztesei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.