Erotikus képeket küldözgetett magáról Rácz Jenő: "Ez teljesen normális"

Forrás: Instagram/Gyuricza Dóra -
erotikus fotó sztárséf fotó egyéjszakás kaland párkapcsolat Rácz Jenő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Normálisnak tartja a szexi képek küldözgetését Rácz Jenő: szerinte, amíg az ember nem ismert, nem lehet belőle gond. 

Még nem volt nős, komoly kapcsolatban sem élt, amikor időnként intim képeket küldött nőknek a konyhafőnök, akinek akkoriban az egyéjszakás kalandok is belefértek az életébe.

"Ez teljesen normális. Nem?Ameddig nem ismert az ember, addig ez belefér. Nyilván, ha az ember utána elveszíti a telefonját, az nem akkora probléma. Manapság már nem lehet ilyet csinálni, mert baj lehet belőle" – árulta el Jenő,

Gyuricza Dóra, Rácz Jenő Forrás: Instagram/Gyuricza Dóra

Hogy az elküldött képeken mit láthattak a hölgyek, arról inkább nem mesélt a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, helyette inkább bevállalta a "büntetést", és megette az erőspaprikát.

Jenő arról is mesélt a műsorvezetőnek, hogy feleségével sem gondolt mindjárt házasságra. Noha nem jellemző rá, hogy olyanokkal flörtölne, akikhez üzleti- vagy munkakapcsolat fűzi, Gyuricza Dórával mégis megtette, de kettejük találkozása szerinte sorsszerű volt. Ennek ellenére sem gondolta az elején, hogy ennyire komoly lesz a kapcsolatuk. Aztán pár hónap után mégis összeköltöztek - írja a Bors.

"Ha valaki megkérdezi, akarom-e, hogy a lányom majd egyszer a nyomdokaimba lépjen, akkor azt válaszolom, nem. Az enyém nem egy követendő példa, mert az egy mesebeli sztori. Egymillió emberből egynek sem jön össze." – jelentette ki Rácz Jenő Hajdú Péter műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.