Müller Péter: Mindenkinek van egy saját, magával hozott sorsa

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Saját történeted rólad szól. Sem anyád, sem apád, sem feleséged, férjed, gyereked, tanítód, de még a legjobb barátod sem nem tudja megélni, csakis te.

"Mindenkinek van egy saját, magával hozott sorsa" Forrás: Shutterstock

Mindenkinek van egy saját, magával hozott sorsa. Ezért van az, hogy meditációban, de még a helyes imádságban is az ember önmagába fordul. Van egy másokkal közös sorsunk is, de ez az elsővel szorosan összefügg, ezért tudják a látók megpillantani előre életmesénket, mert a „forgatókönyv" belénk van írva, lelkünk legmélyebb rétegeibe. A másokon való segítés is csak akkor hasznos, ha megtanít önmagunkon segíteni. Még egy sebész is csak összeilleszti törött csontodat, de összeforrasztani csak önmagad tudod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.