Ez volt a szakítás utáni első dolga Sáfrány Emesének

szakítás Sáfrány Emese Hornyák Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt hatalmas bejelentést tett Sáfány Emese: közel négy év után különváltak útjaik gyermeke apjával, Hornyák Ádámmal. Az édesanyát az Instagram-oldalán rengetegen támadták a szakítás miatt, ami miatt komoly döntést hozott.

Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám nemrég még közös jövőt, esküvőt terveztek, néhány nappal ezelőtt azonban kiderült, hogy év eleje óta külön élik a mindennapjaikat.

"Úgy látszik, ez az év a szakítás éve...Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből" - írta közösségi oldalán az édesanya, aki a szakítás bejelentése után rengeteg negatív kommentet kapott, ami miatt

úgy döntött, hogy letiltja a hozzászólási lehetőséget a bejegyzései alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.