Napi horoszkóp (2022. április 16.): Telihold van! Legyünk figyelmesek!

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérleg jegyében lesz telihold szombaton. A telihold mindenkor feszültségeket, összeütközéseket jelez. A higgadtság, a türelem, a diplomácia ugyanakkor nagyon sokat segíthet a viták elkerülésében. A napi horoszkóp szerint erre érdemes törekedni!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton telihold van a Mérleg jegyében. Neked időnként nehéz kiengedni a kezedből az irányítást, és főleg akkor adódhatnak viták, ha a párod sem hajlandó elmozdulni a saját álláspontjáról. Ennek a teliholdnak a tanulsága: legyél rugalmasabb, és javítsd ki a problémákat azonnal, amikor előjönnek.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A saját magadba és a másikba vetett hited megerősödik szombaton, és a nehézségekben is meglátod a jót, a lehetőséget – ez a Mérleg telihold ajándéka. Figyelj a párodra, a családra. Most sok szeretettel veszitek egymást körbe...

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Végre jókedvű és mosolygós vagy: meglátod a szépet és a jót is a környezetedben. Valóban nem is lehet okod a panaszra. Mert ami neked panasz, az másokban esetleg éppen irigységet keltő. Értékeld át a minél előbb a helyzetedet!

Napi horoszkóp (2022. április 16.): Telihold van! Legyünk figyelmesek! Forrás: Dreamstime

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Mérleg jegyében lesz telihold szombaton, s számodra csodálatos lehetőséget kínál, hogy meggyógyítsd a szívedet, megerősítsd a párkapcsolatodat. Végre lesz időtök egymásra! A húsvéti hosszú hétvége a nagy beszélgetések, romantikus esték ideje. Minden adott a boldogsághoz.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A párod valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő szombaton. Legyél olyan spontán is nyitott, mint általában, és ne állj ellent a javaslatának. Senkinek sem hiányzik, hogy veszekedéssel teljen a húsvéti hétvége, igaz?

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A magánéleted igencsak mozgalmas lesz szombaton, de nemcsak örömöt tartogat a mai nap, hanem sajnos számos vitát, feszültséget is. Ezeket elkerülheted, ha lemondasz az irányításról. Most épp akkor találhatod meg a boldogságot, ha engeded sodortatni magad az árral.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.