Megtört a jég? Kulcsár Edina és Csuti együtt töltötték a húsvétot

boldogság család húsvét Kulcsár Edina Szabó András Csuti együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti és Kulcsár Edina nagyon úgy fest, hogy elásták a csatabárdot, az egykori sztárpár ugyanis családjaik és gyermekeik társaságában töltötték a húsvétot.

Csuti Instagram-profilját ellepték a családi videók. Bár nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy az üzletember újra szerelmes, sosem csinált titkot abból, hogy számára a gyermekei a legfontosabbak.

Kulcsár Edinával két közös gyermekük született, Medox és Nina, akikkel igyekszik minél több időt együtt tölteni. Korábban azt is elárulta, hogy új barátnője még nem találkozott a gyermekeivel, ám úgy tűnik, Csuti továbblépett Edinával a köztük történteken, és a gyermekeik érdekében sikerült jó kapcsolatban maradniuk.

A húsvéti tojáskeresést is együtt tartották: az Instagramon található videókon jól látszik, hogy szinte az egész család együtt örült Medivel és Ninával, akik sikítva ujjongtak, amikor megtaláltak egy-egy elrejtett húsvéti kincset a kertben. A szóban forgó videók ide kattintva nézhetők meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.