Cristiano Ronaldo nővére a tragédiáról: "Csak a szeretet számít"

halál ikrek kisfiú gyász Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez tegnap jelentették be a tragikus hírt, miszerint elhunyt kisfiuk. A focista testvére, Katia Averio megható sorokkal fejezte ki gyászát.

Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina októberben jelentették be, hogy ikrekkel bővül a családjuk. Egy kisfiút és egy kislányt vártak, de a focista most tragikus hírről számolt be: újszülött kisfiuk elhunyt.

Cristiano Ronaldo nővére a tragédiáról: Csak a szeretet számít Forrás: Instagram


Katia Averio, a focista testvére Instagram-posztban nyilatkozott a család pusztító veszteségéről. A bejegyzésben megemlítette Georgina két éve elhunyt apját, mondván, hogy a kisfiú "már az ő ölében van". Hozzátette, szíve a családdal van, és az újszülött kislány egyre többet fog tanítani nekik arról, hogy igazán csak a szeretet számít.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő valaha átélhet. Csak a kislányunk születése ad erőt nekünk, hogy némi reménnyel és boldogsággal tekintsünk előre. Köszönjük az orvosoknak és nővéreknek a profi munkát és támogatást. Mélyen megrázott minket a veszteség, és szeretnénk, ha tiszteletben tartanátok a magánéletünket. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk. Mindig szeretni fogunk" - írta Ronaldo tegnapi közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.