Bódi Csabit intim képekkel és szexuális ajánlatokkal zaklatták

Forrás: Bódi Csabi -
házasság Bódi Csabi zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csabi a zaklatás minden formájával találkozott már. Volt, aki a nemi szervéről mutatott neki fotót, és elmondás szerint nincs olyan testrésze, amit ne fogdostak volna össze a rajongói.

Bár az énekes rengeteg kéretlen üzenetet és egészen konkrét ajánlatokat is kapott, felesége, Gina teljes mértékig megbízik benne. Csabi őszintén beszélt arról, hogy a zaklatás minden formájával találkozott már.

"Minden megtörtént, ami csak létezik. Volt, aki a nemi szervéről mutatott fotót, küldtek nekem bugyit és nincs olyan testrészem, amit fellépéseken ne fogdostak volna össze. Kaptam már mindenféle üzenetet, volt már arra is példa, hogy fiúk összefogdostak és tőlük is érkezett már rengeteg ajánlat. Volt egy konkrét eset, amikor egy reptéren dolgozó hölgy küldött egy "premier plán" képet, majd részleteket arról, hogy mikor és hova menjek érte. Persze nem éltem a lehetőséggel..." – mondta Csabi a Borsnak. Hozzátette, ez már mind a múlté: szerinte azért nem kap már ajánlatokat, mivel meghízott.

"Elvesztettem azt a bájamat, ami régen megvolt. Elhíztam, sajnos. Akinek nincs más szenvedélye, csak az étel, annak nem lehet azt mondani, hogy könnyen megszabadulhat a súlyfeleslegétől. Ez olyan, mintha arra kérnéd a madarat, hogy ne repüljön" – magyarázta.

Bódi Csabi Forrás: Bódi Csabi

Azonban hiába a sok nehézség, házassága nem ment rá a zaklató üzenetekre, Csabi és Gina nemrég ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat. Azt vallják, hogy a sírig tartó szerelem titka az őszinteség, a tisztelet, a türelem és az önfeláldozás.

"Fontos, hogy az ember úgy fogadja el a másikat, ahogy van és ne akarja drasztikus változtatásokra kényszeríteni. Például eleinte nem hajtottam le a WC-ülőkét, ami Ginát idegesítette. Bár én butaságnak tartom, megteszem a kedvéért. Ez rendben van, de az nem férne bele, hogy megváltoztassam a személyiségemet" – mondta Csabi. Azt is bevallotta, hogy előfordul, hogy nem úgy beszél Ginával, ahogy kellene.

"Nagyon stresszes életet élek, de Gina ezt nagyon jól kezeli. Ha fáradt és feszült vagyok, megesik, hogy nem úgy nyilvánulok meg, ahogy kellene. Ő viszont pontosan érzi, mit kell mondania ahhoz, hogy azonnal lenyugodjak. Semmit nem vesz magára, mert tudja, értük szenvedek és dolgozom olyan sokat. Mindketten a másik érdekeit nézzük, és szerintem ez a jó házasság titka."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.