Zátonyra futott a magyar énekesnő kapcsolata: "Végül én mondtam ki, hogy talán jobb lenne, ha külön folytatnánk az életünket"

párkapcsolat énekesnő Kocsis Paulina szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor legutóbbi évadának második helyezettje, Kocsis Paulina fájó szívvel, de szakított párjával, akivel elmondása szerint nem jutott elég idejük egymásra. 

Kocsis Paulina elárulta, hogy már régóta fontolgatta a különválást, végül februárban tettek pontot párjával a kapcsolatuk végére.

"Egy ideje érlelődött már bennem. A kapcsolatunkon lazítani nem lett volna érdemes, végül én mondtam ki, hogy talán jobb lenne, ha külön folytatnánk az életünket"


– árulta el Paulina, aki hozzátette, hogy a karrierépítés mellett nem volt elég ideje a magánéletére.

"Nagyon jól alakult a karrierem, de ez azzal is járt, hogy a magánélet háttérbe szorult. Ráadásul, amikor szabadidőm van, akkor is mániákusan dalokon pörög az agyam, és dolgozom" - mondta az énekesnő, akinek nagyon nehéz volt meghoznia ezt a döntést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.