Várandósan kell költöznie a magyar színésznőnek: már megvették új, amerikai otthonukat

Forrás: Mokka -
baba terhesség Novák Heni Novák Henriett költözés Austin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány óta úgy érzi, már nem biztonságos az egykoron pezsgő álomváros, Los Angeles. Novák Henriett és párja babát vár, ezért döntöttek a költözés mellett.

A Jóban Rosszban egykori színésznője már több mint tíz éve él az Amerikai Egyesült Államokban. Nyolc éve van együtt nagy boldogságban a párjával, akivel most várják első közös gyermeküket. A csöppség születését augusztus végére tippelik az orvosok, a kislányt pedig már új otthonukba szeretnék hazavinni.

Forrás: Mokka

Heni és párja Los Angelesből Austinba költözik, és már meg is vették új otthonukat, egy családi házat. A költözés körül egyelőre sok a bizonytalanság, ugyanis nagyon közel lesz a szülés időpontjához. A várandós kismamákat pedig nem engedik felszállni a repülőre, nehogy a gépen induljon meg a szülés – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.