Napi horoszkóp (2022. április 30.): . A mai események nagyon pozitív fordulatok elindítói lesznek

asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok szerencsés bolygóállás segít minket abban, hogy a szombat igazán a kikapcsolódásról, feltöltődésről szóljon. Napi horoszkóp következik.

Kos

Zaklatott napok vannak mögötted, kapkodásnak érzed az életed. Most hétvégén ne legyél örökmozgó, inkább válaszd a kivárást. Van, ami magától is elintéződik, ha hagysz rá időt. Adj magadnak lehetőséget arra, hogy ma csak élvezd az életet.

Bika

Most személyes szinteken érint téged a változás. A mai események nagyon pozitív fordulatok elindítói lesznek a közeljövőben, egy új életszakaszt jelezhetnek. Értékes felismeréseid is lehetnek azzal kapcsolatban, mi tenne boldoggá igazán.

Forrás: Thinkstock

Ikrek

Hajlamos vagy unalmasnak értékelni azt, ha túlságosan rendben mennek a dolgaid. Pedig nyugodtan élvezheted egy kicsit a "langyos vizet". A változás ugyanis úgyis a küszöbön van, nem árt kicsit rápihenni, mielőtt beindulnak a dolgok. Ma pihenj, kapcsolódj ki, töltekezz!

Rák

Ne legyél szigorú egyetlen kérdésben sem, ma a lélek hangját kell meghallanod. Eddig ismeretlen húrokat pendítenek meg a lelkedben a beyomások, amik ma érnek. Szép nap ez a mai, és emelkedett élményben lehet részed.

Oroszlán

Szerencsés napot jelez a Bika újhold. Sikerrel kecsegtet az, amibe mostanság vágsz bele, magánéleti fronton is. Az a kérdés kerül most fókuszba, hogy mi az, ami boldoggá tesz, és hogyan lehetnél elégedettebb az életben.

Szűz

A megbízhatóság mintaképe vagy, de úgy érzed, hogy ezzel mások visszaélnek, vagy legalábbis nem becsülnek meg eléggé. A Hold most érzékenyebbé tesz , ezért a külvilág minden befolyásának jobban ki vagy téve érzelmileg - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.