Napi horoszkóp (2022. május 2.): szenvedélyes, pörgős időszak veszi kezdetét

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kos jegyébe lép a Vénusz hétfőn, ezzel együtt egy szenvedélyes, pörgős időszak veszi kezdetét.

Kos

A Vénusz ma belép a Kos jegyébe, ezzel egy nagyon vidám, élettel teli, pörgős időszak kezdődik sok flörttel, kalanddal, ismerkedéssel, titkos és nyílt vonzalommal. Ha szingli vagy, akkor most nem lesz okod a panaszra, bőven van ismerkedésre lehetőséged.

Bika

Kedvező és szerencsés lehetőségeket teremtenek az anyagi javak megszerzésére. Most rendbe tudod tenni a pénzügyeidet, ez pedig biztonságérzetet is ad. Elégedett lehetsz a teljesítményeddel!

Forrás: Shutterstock

Ikrek

Nincs baj az állóképességeddel, de lehet, hogy most lelkileg nehéz lesz követned a fordulatokat. Oszd meg a gondolataidat, érzéseidet a barátaiddal, attól biztosan megkönnyebbül a lelked.

Rák

Sokat gondolkodsz a jövődről, és meg is teszel mindent azért, hogy elérhesd a céljaidat, ehhez azonban támogatókra van szükséged. Érdemes jobban körülnézned a családtagjaid körében és a barátaid között is.

Oroszlán

Tűz elemű jegybe lép a Vénusz, mégpedig a Kos jegyébe. Ez kedvező periódust jelent a számodra. Népszerűséged felfelé ível kisebb-nagyobb közösségeden belül, és sokan keresik a társaságodat. Ha szingli vagy, már akár a mai napon az utadba sodorhatja a sors a szerelmet.

Szűz

Jobb, ha nem leszel annyira maximalista ma. A saját természetedet a legnehezebb legyőznöd, de van, akiért érdemes még ezt is megpróbálni. A rendteremtés másodlagos a romantikához, a szerelemhez képest - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.