Újszülött kislányával fotózták Cristiano Ronaldót

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, hatalmas bánat érte Cristiano Ronaldo családját. Kedvese Georgina ikrekkel volt várandós, egy kisfiuk és egy kislányuk született, ám újszülött kisfiuk elhunyt. A baba halálhírét Ronaldo és Gerogina a közösségi oldalaikon jelentették be hivatalos közleményben.  A focista most kislányát az ölében tartva posztolt. A képhez azt írta: örök szerelem. 

Cristiano már akkor megmutatta a babát, amikor Georgina és a kislány hazatérhettek a kórházból. "Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre együtt vannak velünk. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és az együttérzést. A ti támogatásátok nagyon fontos, mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amelyet családunk iránt tanúsítottatok. Itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért a kis életért, melyet most ezen a világon üdvözölhetünk" - írta akkor a képhez Cristiano.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.