Különös dolgot szúrtak ki a követők Rácz Jenő és a kis Kamilla közös fotóján

Gyuricza Dóra Rácz Jenő család apaság Rácz-Gyuricza Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és Dóri kislánya, Kamilla egy igazi hajasbaba. A büszke apuka ezt meg is mutatta követőinek, voltak azonban, akiknek valami egészen más tűnt fel a róluk készült közös fotón.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri újszülött kislánya, Kamilla április 14-én született. Az újdonsült apuka több fotót posztolt már büszkeségéről, akiért a követői is odáig vannak. Kamilla dús hajáért Jenő is rajong, és nem érti, hogy lehet két hetesen valakinek ennyi haja.

Az összebújós apa-lánya fotó alatt sorakoznak a gratulációk, akadnak azonban, akiket az érdekel, hogy hogy máris ki van lyukasztva Kamilla füle. Úgy tűnik, Dóri és Jenő is amellett vannak, hogy jobb ezen mihamarabb túlesni, annak ellenére, hogy egyes orvosok azt javasolják, az újdonsült szülők várják meg ezzel a fél éves kort -írja a Bors.

Dóri a fotó alatt azt is elárulta, hogy rengeteg sava volt a terhesség alatt, így a kis Kamilla alátámasztotta azt a hiedelmet, hogy a hajas babák gyomorégést okoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.