Kiderült, Amber Heard benne lesz-e az Aquaman 2-ben

Forrás: Collection Christophel/© DC Comics / DC Entertainment / Warner Bros/Dc Comics / Dc Entertainment / W -
rágalmazás Amber Heard Johnny Depp per botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp rajongói indítottak petíciót annak érdekében, hogy a sztár ex-feleségét, a Merát alakító Amber Heard-öt írják ki az Aquaman 2. részéből. 

Az oda-vissza rágalmazási per közben rengeteg vád fogalmazódott meg Depp részéről volt felesége erőszakos viselkedésével kapcsolatban, és mivel előbbit már mindenhonnan kirúgták, a színész rajongói úgy érezték, hogy ez Heardnek is kijár.

Amber Heard az Aquaman első részében Forrás: Collection Christophel/© DC Comics / DC Entertainment / Warner Bros/Dc Comics / Dc Entertainment / W

Több mint 3 millióan írták alá a petíciót, és ha ki nem is írták a színésznőt a DC-film második részéből, sokat nem szerepel majd benne: Grace Randolph újságíró szerint Amber Heard csak alig 10 percig lesz látható az Aquaman 2-ben. Ez azért is érdekes, mert Peter Safran producer korábban kijelentette, hogy „nem fognak reagálni a rajongók nyomására": a film szempontjából fontos érdekeket tartják majd szem előtt - írja az MTV Hungary a Facebook-oldalán.

Ahogy korábban megírtuk, a színésznőnek elege lett abból, hogy kommunikációs csapata nem képes őt jól képviselni, és emiatt rengeteg rajongót veszített, úgy döntött hát, hogy a teljes sajtós stábját kirúgja.

Az Aquaman 2 az eredeti 2022 decemberi megjelenés helyett 2023-ban kerül majd a mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.