Kemény: így fogyott 3 hét alatt 5 kilót Pokorny Lia

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Pokorny Lia fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő egy reggeli műsorban árulta el, mi látványos súlyvesztésének titka. Bár semmilyen világra szóló újdonságról nem rántotta le a leplet, teljesítménye így is csodálatra méltó.

Aki azt gondolja, hogy Lia átalakulását méregdrága kezelések és csodakapszulák eredményezték, csalódni fog. A sztár ugyanis kizárólag a fegyelmezett diétának és aktív életvitelének köszönheti a fogyást.

Pokorny Lia Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A színésznő a beszélgetős műsor háziasszonyának, Peller Mariannak elárulta, hogy már azzal nagy előnyre tett szert, hogy húsvétkor egyszerűen nem volt ideje sonkát-tojást falatozni – ezek az ételek egyébként sem férnek bele jelenlegi étrendjébe, hiszen

mostanában kizárólag kölest, zöldségeket és halat fogyaszt.

Az étkezéseket reggel 8 és délután 16 óra közé ütemezi, később már nem is eszik, csak kalóriamentes folyadékot iszik, például üres teát. Mint mondta, mindez egyáltalán nem viseli meg, hiszen egy idő után automatikusan átállt a szervezete az új rendszerre – írja a Blikk Rúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.