Survivor Dávid A konyhafőnök főzőverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válogató második napján újabb versenyzők szerezhették meg első - egyeseknek pedig egyben utolsó - élményeiket a Konyhafőnök stúdiójában.

A Survivor egykori győztesének, Dávidnak túl nagy falat volt A Konyhafőnök, így saját, egyéni döntésének megfelelően az első megmérettetés után feladta a versenyt; helyét az éppen előtte kieső versenyzőtársa vette át.

A farmerkötényesek az első feladatban egy házi hűtőszekrény és egy éléskamra kincseivel dolgozhattak. A ládákban többek között csirkefarhát, parizer, szalonna, paradicsom, paprika, krumpli, méz, meggybefőtt, csemegeuborka, piros arany, sajt, tojás, vaj, sör és bor volt található. Ezekből az alapanyagokból várt a zsűri egy "tökéletes" főételt. Az első feladat váratlan eredményhirdetését követően a második főzés egy zsenge hozzávalóval indult: a konyhapultokon fél malacok hevertek, amit a zsűri egy kis vérrel spékelt meg.

Ezúttal is ketten hagyták el – egy feladással és egy kieséssel - A Konyhafőnök konyháját, számukra véget ért A Konyhafőnök címről és az ezzel járó 10 millió forintról szőtt álom.

A versenynapot követően a többieknek már csak egy napjuk marad bizonyítani, hogy helyük van a Tábor hetében, ahol - előre szólunk - nem lesz könnyű dolguk, mert szakmai legendák fogják kiképezni őket!

A következő adás a válogató utolsó napja, ahol kiderül, kik azok, akik folytathatják a küzdelmet a színes kötényekért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.