Napi horoszkóp (2022. május 7.): a Bak megosztja érzéseit valakivel, a Mérleg a szerelemben szerencsés

Fotó / -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlán jegyébe lépő Hold sok boldogságot jelez, és a szerelemben szenvedélyes érzéseket. Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Hold az Oroszlánba lépett, és hozzád igazán passzol ez az energia. Vidám és energikus vagy egész nap! Csak arra vigyázz, hogy a szerelemben ne legyél túlságosan rámenős. A Vénusz a Kos jegyében jár, és elhozza neked a szerelmet, de ne riaszd el a túlságosan vehemens viselkedéseddel...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Az egész nap az érzelmi játékok, a belső gondok, a másik iránti odaadás és megbecsülés körül forog. Te általában nem az az ember vagy, aki elolvad az érzések tengerében. Ma erőt és késztetést érzel magadban, hogy kimutasd, amit érzel.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Fontos pontra érkezel az önértékelésben. Végre elhiszed, hogy az a terület, ahol ténykedsz, neked való és képes is vagy eredményeket elérni benne. Ma értékes visszajelzéseket kaphatsz másoktól.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold az Oroszlánban jár, és bátorrá, magabiztossá tesz téged. Ha van valami, vagy valaki, akire vágysz, most kezdeményezz, mert sikert érsz el a bolygók szerint. Igazán érdemes próbálkozni, viszonozni fogják az érzéseidet.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az Oroszlán Hold miatt párkapcsolatodban fontos periódushoz érkezel. Korábban talán voltak pillanatok, amikor nem egészen értettétek meg egymást. A mai napon azonban szinte hihetetlen az összhang közted és a társad között. Élvezd ki minden percét!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Otthon és a munkahelyeden is rendben mennek a dolgok, legfeljebb csak a pluszmunkákból sok egy kicsit. Tanulj meg nemet mondani, hogy idődet, energiádat ne forgácsold szét. Eszedbe ne jusson még ma is dolgozni! A mai napon teremts időt a pihenésre, kikapcsolódásra.

Az összes jegy napi horoszkópjáért KATTINTS IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.