Napi horoszkóp 2022. május 16.: a Bika a végére ér egy időszaknak, a Vízöntő szövetségest keres

Forrás: Thinkstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió telihold felteszi az "i"-re a pontot hétfőn. Értékes felismeréseket hoz, amelyek segítségünkre lesznek abban, hogy új időszámítást kezdjünk. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint el kellene gondolkoznod azon, hogy mit vársz a jelenlegi kapcsolatodtól. Hogy örök időkre szól, vagy csak szórakozol egy kicsit. Eljött az idő, amikor ezt már el kell dönteni. Vége a könnyű napoknak...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Telihold van a Skorpió jegyében. Ez egy nagyon jelentőségteljes nap lehet neked, amikor dűlőre jutsz valamivel, lehet ez egy régmúlt sérelem, egy érzés, egy kapcsolat. A Skorpió telihold felteszi a pontot az „i"-re.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Nem kellene folyton kétértelmű megjegyzésekkel mérgezni a párkapcsolatodat. Ha továbbra is szeretetben akarsz élni a társaddal, akkor mutasd ki ezt minden nap. Szeretitek egymást őszintén, és ez ma mindkettőtökben tudatosul.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Munkahelyi problémák tehetik kellemetlenné a napodat. Ha magadba nézel, el kell ismerned, hogy a feladataidat mostanában nem a tőled megszokott alapossággal végzed. Talán már unod? Ez esetben ideje körülnézni, tovább lépni.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


A Skorpió telihold meglehetősen nyugtalanná tesz, de épp ebben a nyugtalanságban születnek meg az új gondolatok... Merre vezet az utad a következő időszakban? Ma fontos válaszokat kaphatsz ezzel kapcsolatban.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Úgy érzed, folyamatosan rossz lóra teszel, pedig ez koránt sincs így. Azért, hogy nem minden terved jön be azonnal, még nem jelenti azt, hogy rossz felé keresgélnél. Csak több türelemre lehet szükséged. Ebből neked valóban kevés van.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.