18. születésnapját ünnepelte Gwyneth Paltrow lánya: Apple szakasztott mása édesanyjának

hasonlóság Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow lánya Apple Martin születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow lánya a 18. születésnapját ünnepelte a napokban. A színésznő megható sorokkal köszöntötte csemetéjét.

Paltrow és Chris Martin lánya már felnőtt nő. A színésznő Instagram-posztban köszöntötte fel Apple-t, akinek a fotóját nézve olyan érzésünk van, mintha a fiatal Gwyneth-t látnánk.

"18. Nem igazán találom a szavakat ma reggel. Nem is lehetnék büszkébb arra a nőre, aki vagy. Te vagy minden, amiről álmodhattam, és még sok minden más. A büszkeség nem fedi le azt, amit érzek, a szívem tele van érzelmekkel, amelyeket nem tudok szavakba önteni. Minden tekintetben rendkívüli vagy. Boldog születésnapot, drága lányom. Remélem tudod, milyen különleges vagy, és mennyi fényt hoztál mindenkinek, aki elég szerencsés, hogy ismerhet. Főleg én. Mindig ezt mondom, és sosem fogom abbahagyni... Drew néni szavaival élve, azon a napon születtem, amikor te megszülettél. Szeretlek" – írta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.