Ibiza, Mauritius vagy Izland? - Ide kell utaznod a horoszkópod alapján

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy utazás horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az idő, hogy elfelejtsd végre a nyomott hangulatot, és nekiállj megtervezni az utazásaidat 2022-re! Álmodozz távoli országokról és gyönyörű strandokról! És ha még mindig fogalmad sincs, hova menj idén nyaralni, és most is az inspirációt keresed, akkor figyelj, mert a csillagjegyed alapján garantáltan megtalálod a neked való úticélt.

1. KOS

A Kosok nagyon szeretnek kirándulni a hegyekben. A Grand Canyonban tett túra mindent kínál, amit szeretsz. Helikopterrel repülhetsz, túrázhatsz, vagy ha szeretnéd kifejezni romantikus oldaladat, pároddal egy szikláról nézhetitek a gyönyörű naplementét.


2. BIKA

A földhözragadt és biztonságorientált Bika nem akar meglepetéseket a vakáció során. Amint kilép az ajtón, mindennek simán kell mennie. Még a taxis sem késhet három percet. Számodra Mauritius az ideális üdülőhely, ahol minden kívánságod teljesül. Nem számít, hogy masszázsra, vízisíre vagy gyalogtúrára vágysz, itt mindent megkapsz.

A Bika számára Mauritius az ideális üdülőhely Forrás: Shutterstock


3. IKREK

Az Ikreknek szükségük van a társaságra, ezért a legjobb, ha a barátaiddal közösen nyaralót béreltek. Esetleg pattanj az autódba és indulj el a hegyek felé. Ha bulizásra vágysz, bérelj nyaralót Ibizán!


4. RÁK

A Rákok a lehető legkisebb utazási kockázatot vállalják. A szállás az utolsó dolog, amit a le akarnak foglalni. Inkább bérelj egy lakókocsit, pakold be az autóba a szeretteidet, és mindent, amire szükséged van a túrázáshoz, úszáshoz, szórakozáshoz, aztán csak indulj el! Németország rád vár!


5. OROSZLÁN

Az energikus és aktív Oroszlánok szeretnek városokat felfedezni, messzire elmenni a turistalátványosságoktól és felkutatni olyan elvarázsolt helyeket, amelyeket még nem jelöltek meg ezerszer hashtaggel az Instagramon. Pontosan ezt találod Marrakech-ben. A színes árucikkeket kínáló piacoktól távol, Marokkó gyönyörű városa még mindig számos titkos zugot rejt magában, amelyeket felfedezhetsz.

Oroszlánok szeretnek városokat felfedezni Forrás: Shutterstock

6. SZŰZ

A Szűznek nagyon messzire kell mennie, lehetőleg egy magányos szigetre, ahol a hosszú bezártság után megtalálja a feltöltődést. Ébredés, jóga a homokban, séta a tengerparton, snorkeling vagy búvártúrák, közöttük kényeztető program masszázzsal és egyéb gyógykezelésekkel, valamint egzotikus, egészséges ételekkel. Az ár kicsit magasabb is lehet, de ne érdekeljen, hiszen annyi mindenről lemondtál az elmúlt években. A Maldív-szigetek tökéletes álomhely számodra!


7. MÉRLEG

Nem szereted a turisták tömegét, ezért inkább a holtszezonban nyaralsz. Meglesz a békességed, visszanyered a lelki egyensúlyod és elfelejthetsz mindent, ami az elmúlt hónapokban rád nehezedett. A Kikládok szigete, Santorini álmaid helyszíne!


8. SKORPIÓ

A gyönyörű régi házak, a hangulat, a csillogó Eiffel-torony... Itt az ideje, hogy újra elutazz a "szerelem városába", Párizsba akár a szerelmeddel, akár szerelembe esni. Ha csak a francia főváros építészete, kultúrája vagy ételei okoznak különleges örömet, akkor is megéri.


9. NYILAS

A szabadságot és utazást kedvelő Nyilas már járt Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban is. Idén sokkal kifinomultabbnak kell lenned! Andorra, Lichtenstein, Vatikánváros, Monaco, San Marino vagy Málta vár téged!

Az utazást kedvelő Nyilast várják Liechtenstein látnivalói Forrás: Shutterstock

10. BAK

Az Okavango-delta a világ egyik leglélegzetelállítóbb természeti helyszíne. Itt Botswanában elefántcsordákat vagy a vadászó oroszlánokat figyelhetsz meg, és esetleg megcsodálhatod a zsiráfokat is. Mivel Bakként rendkívül türelmes vagy, a szafari állatok megtekintése a megfelelő időtöltés a számodra. Órákig leselkedhetsz és nem unatkozol akkor sem, ha nem történik semmi. Kitartásodat minden bizonnyal hihetetlen állatfotók jutalmazzák majd.


11. VÍZÖNTŐ

A Vízöntők általában szeretik az igazán meleg és hangulatos helyeket, de 2022-ben a nyaralás meglehetősen hűvös lesz számukra. Ez nem feltétlenül jelent rosszat. Izland régóta az egyik kedvenc tervezett úticélod, és idén végre felfedezheted a szigetet. Amiben még bizonytalan vagy: nyáron vagy télen menj oda? Míg a nyár a napfény, a buja zöld táj és a bálnák felfedezésének lehetőségével kecsegtet, télen csípős hideg és borongós idő van, de az északi fény megfigyelésére nagyon jó az esély.

12. HALAK

A Halak nagyon takarékosak, szívesen utaznak távoli országokba is, de 2022-ben nincs kedvük órákig repülni és inkább autóval, vagy vonattal mennek. A Tegernsee környéke Németország egyik legszebb rekreációs területe. Nemcsak bajor ételeket, gyönyörű túrautakat vagy fürdőzést ígér, hanem mindenekelőtt friss levegőt és a jó hangulatot is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.