Kóbor János decemberben hunyt el. A zenész ma ünnepelné 79. születésnapját.

Az Omega legendás frontembere pont ma, május 17-én lenne 79 éves. Születésnapja alkalmából május 17-én 13 és 17 óra között a Szent István Bazilika altemploma megnyitja kapuit mindenki előtt - tudatta korábban az özvegy, Kóbor-Demeter Zsóka. 

Kóbor János (1943-2021)Forrás: Facebook/Omega

Kóbor Jánost rajongóin és barátain kívül nemcsak özvegye, hanem 15 éves lánya is gyászolja. Kiderült azonban, hogy a két nő nem maradt magára a gyászban, hiszen van valalki, aki korábban ígéretet tett a zenésznek. Trunkos András, az Omega menedzsere elmondta, egyezséget kötöttek Kóborral.

"Megígértünk egymásnak Meckyvel, hogy gondoskodunk annak a családjáról, aki előbb megy el.
Az élet úgy hozta, hogy ő távozott előbb. Tartom magam a fogadalmamhoz, ráadásul ezt kevesen tudják, de én vagyok Léna keresztapja, így bármikor a rendelkezésére állok. A kamaszévek nehezek, minden az útkeresésről szól, én pedig próbálok neki segíteni" – mondta Trunkos a Blikknek.

"Sokszor felhív, keres, kikéri a véleményemet, mintha egyfajta apafiguraként tekintene rám. Persze, sosem akarnám átvenni Mecky helyét, de jólesik, hogy Léna bízik bennem. Ha bármivel kapcsolatban problémája, kérdése van, keres, én pedig örömmel segítek."