Napi horoszkóp (2022. május 19.): a Skorpió tisztán lát, az Oroszlán szerencsés

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nap és a Plútó fényszöge intenzív energiákat jelez. Lehet ez nagyon kedvező, de vigyázzunk a gyanakvással, féltékenységgel. Napi horoszkóp csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint, ha te már nem vagy független ember, nagyon meg kell gondolnod, belekezdesz-e egy titkos kapcsolatba, mert a Nap és a Plútó fényszöge erre tesz hajlamossá. Az ilyesmi mindig azt jelzi, hogy a párkapcsolatodban valami nincs rendben. Talán inkább azt kellene rendbe tenni.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma ellenáll neked a párod valamilyen kérdésben. Úgy érzed, szerelmi téren kudarcot vallottál, holott csak arról van szó, hogy késleltetésre, türelemre kényszerítik a csillagok. De ez éppen az az erő, mely nagyra növeszti a szív vágyát, a szerelmet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma valahogy nem sikerül zöldágra vergődni az ellenkező neműekkel. Persze ez nem mindig van így, de ma igen; félreértések nehezítik ezeket a kapcsolatokat. A barátsággal most többre mész, mint a kétes kimenetelű szerelmekkel.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap és a Plútó fényszöge tisztánlátással ajándékoz meg, de gyanakvóvá is tehet. Azt nem érted teljesen, hogy a másikat a lelke mélyén a jóindulat vezérli. Bízz jobban a jó fejleményekben, szerencsében, pozitív fordulatokban!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Elérkezett az idő arra, hogy végre szembenézz a problémákkal és fel is számold őket. Ma nagyon hatékony napod lesz, este jogosan veregeted meg a saját válladat! Pénzügyekben is szerencsét mutatnak a csillagok.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.