Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása: mi lesz a közös tetoválás sorsa?

Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán -
Szabó Zsófi Shane Tusup szakítás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, felbontotta az eljegyzést Szabó Zsófi és Shane Tusup. A különválás sokakat meglepett, ugyanis néhány hónappal ezelőtt azt nyilatkozták, hogy egy életen át szeretnének egymás társai lenni, még közös tetoválást is csináltattak. 

Szabó Zsófi közösségi oldalán osztotta meg a hírt tegnap a rajongóival, akik közül sokan képtelenek elhinni, hogy a sztárpár szakított egymással.

A különválás azért is meglepő, mert februárban még örömmel meséltek a jegyességükről, előtte pedig közös tetoválást is csináltattak. A szerelmesek két, egymásba fonódó gemkapcsot varrattak magukra. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a tetoválásnak mi lesz a sorsa.

Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta a jegyességét Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Zsófinak egyébként nem ez az első ilyen tetoválás a testén. 2012 januárjában ugyanis Berki Krisztiánnal is közösen varrattak. Amíg a közelmúltban váratlanul elhunyt egykori Fradi-vezér gyűrűsujját a „Zsófia", addig a műsorvezetőét a „Krisztián" felirat díszítette - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.