Ujjlenyomat olvasóval védi egymilliárdot érő ruhatárát a luxusfeleség

Forrás: Shutterstock -
luxus pénz ruhatár videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves doktornő gardróbja többet ér, mint amennyit mások egy élet alatt megkeresnek.

A kínai-amerikai Dr. Tiffany Moon ruhatára kerek 3 millió dollárt, azaz egymilliárd forintot ér. Természetesen igyekszik mindent megtenni, hogy megvédje a becses gyűjteményt, így ruháihoz csak ujjlenyomat olvasóval lehet hozzáférni, amelyhez csupán neki és testőrének van jogosultsága.

Moon először a Feleségek Luxuskivitelben dallasi kiadásában tűnt fel. Elmondta, hogy már gyerekkorában elhatározta, hogy olyan keményen fog dolgozni, hogy soha ne kelljen a pénz miatt agódnia.

"Ha vásárolok, nem szoktam az árcédulákat nézni" - mondta a luxusfeleség, aki egyébként otthona védelmét sem vesz félvállról: gépkarabélyos őr védi házukat.

Bár sokan hiszik azt, hogy Moont a férje tartja el, de ő állítja, hogy bevételének nagy részét a kórházból szerzi, ahol dolgozik. Emellett férjével borokat, gyertyákat is forgalmaznak, a férj családjának pedig női táskákkal foglalkozó áruházlánca van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.