Berki Krisztián édesanyja elárulta: Pamelával és Mazsival együtt nevelik fel elhunyt fia gyermekeit

Fotó: Koncz Márton - Origo -
Berki Krisztián temetése Hódi Pamela Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap délután helyezték örök nyugalomra a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt. Berki édesanyja, Júlia elárulta, mi lesz Natival és Emmával az édesapjuk nélkül.

Berki Krisztián temetésén ott voltak szerettei és rokonai, exfelesége Hódi Pamela, és özvegye, Berki Mazsi is. Az egykori sportoló és médiasztár felesége szívszorító beszédet mondott a szertartáson, el-elcsukló hangon tudott csak beszélni gyermeke apjáról, férjéről és szerelméről. Saját koszorút helyezett ő is Krisztián sírjára, melyre megható üzenetet íratott.

Krisztián édesanyja, Júlia képtelen feldolgozni, hogy fia nincs többé, egyetlen reménysugara a két szép unokája, akiket Mazsi és Pamela közösen nevel tovább.

Berki Krisztián édesanyja elárulta: Pamelával és Mazsival együtt nevelik fel elhunyt fia gyermekeit Fotó: Koncz Márton - Origo

"Pamelával és Mazsival azt beszéltük, hogy közösen neveljük majd fel Krisztián gyermekeit, akikben tovább él a fiam lelke. Ha velük leszek, mindig ott lesz a kisfiam is közöttünk. És ez olyan jó érzéssel tölt el"

– mondta elérzékenyülve a Borsnak a nagymama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.