Napi horoszkóp (2022. május 28.): A Vénusz ma átlép a Bika jegyébe, ami jó fejleményeket jelez

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vénusz ma átlép a Bika jegyébe, ami jó fejleményeket jelez a szerelemben.

Kos

Ahelyett, hogy elégedetlenkednél, próbáld meg a másik oldalról vizsgálni a dolgokat. Azokat vedd inkább figyelembe, amikkel elégedett lehetsz. A problémákban pedig elsődlegesen az okos megoldást keresd.

Bika

A Vénusz ma átlép a Bika jegyébe, ez egy nagyon jó szakasz kezdetét jelzi. Sokkal teljesebben meg tudod élni az örömöket. Pénzügyekben is fellendülést jelez, a Vénusz ugyanis nemcsak a szerelem, hanem a pénz bolygója is.

Ikrek

Végre ráébredsz, hogy hogyan változtathatnád jóvá azt, ami rossz. Sugárzóan jókedvedből másoknak is jut, akárcsak a jó ötleteidből. Rajongókra is akadhatsz, köszönd a vonzerődnek!

Forrás: Shutterstock

Rák

Az, hogy a Vénusz átlép a Bika jegyébe, kedvez neked. Nagyon harmonikus a kapcsolatod a pároddal, és olyan beszélgetéseitek vannak, amik közelebb visznek titeket egymáshoz. A kémia is remekül működik.

Oroszlán

Lehet, hogy a barátaid úgy vélik, hogy meggondolatlanul társultál valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég viszont az, hogy te biztos vagy a dolgokban, mert más értékeket is figyelembe veszel, mint azok, akik csak távolról figyelnek.

Szűz

Olyanok is fontosnak tarthatják a barátságodat, akiket te haragosként tartasz számon. Főleg, ha valaha egyébként is barátok voltatok. Legyél békülékeny, mert ez mindenképpen a javadra válik! Lásd meg a jót az emberekben - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.