A melleltávolító műtéten átesett Sydney Van den Bosch bikiniben mutatta meg magát

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram -
modell műtét melleltávolítás Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sydney Van den Bosch túl van a melleltávolító műtétjén: a modell sugárzik a boldogságtól és az egészségtől.

A gyönyörű Sydney Van den Bosch május elején jelentette be, hogy egészségügyi okokból mind a két mellét el kellett távolítani. A dupla mastectomián átesett modellnek azért kellett kés alá feküdnie, mert a szervezetében megtaláltak egy úgy nevezett BRCA-génmutációt, ami egy olyan szülőktől öröklött genetikai hiba, amely megemeli a rákos betegségek kialakulásának kockázatát.

"Úgy gondolom, hogy a nőiesség megélése önmagunkban dől el, én pedig boldog vagyok a testemben! Annak ellenére, hogy a szokásos 10 perc helyett azért 1 órát válogattam a boltban, de bátran állítom, hogy mindenki megtalálja a neki legideálisabb darabot"

-írta Sydney a fürdőruhás fotója alá. A modell sugárzik a boldogságától, és a friss felvételeken jól látszik, hogy semmit nem veszített a szépségéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.