Napi horoszkóp (2022. június 2.): a Kos úrrá lesz a káoszon, a Skorpió fellélegezhet

Fotó / -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön a Merkúr végre előreindul, és sok dolgunkat jelentősen megkönnyíti! Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint egy kissé eluralkodott a káosz körülötted, de ma lehetőséged lesz rá, hogy úrrá legyél rajta, mert a Merkúr végre előreindul. Akár a fizikai létedben lesz kuszaság, akár a lelkedben, most egy nagy söpréssel tiszta terepet teremthetsz, és újra berendezkedhetsz benne.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lelked forrong, szívedet elárasztják az indulatok. Minden, ami veled történik, most elsősorban érzelmileg érint. Talán nem vagy képes teljesen felmérni, mi is történik veled, de bízz az intuíciódban: hamarosan megtalálod a helyes utat.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr végre előreindul, és elsimítja az elmúlt három hét feszültségeit. Beindulnak végre az ügyeid, és szabadon dönthetsz egy sor kérdésben, mert a körülmények már nem korlátoznak. A hétköznapi ügyek is sokkal könnyebbé válnak.

Napi horoszkóp (2022. június 2.): a Kos úrrá lesz a káoszon, a Skorpió fellélegezhet Fotó /

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy jó kis veszekedés még nem dönti romba a családot, feltéve, ha idejében elcsitul. Persze az se megoldás, hogy mindent magadba fojtasz, és egyedül próbálod megoldani, amit közösen kellene. Állj a sarkadra!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagy pénzügyi terveid vannak; ezek nagy része reális, de van olyan is, ami illuzórikus, ködös. Vágyaid nem reménytelenek, csak éppen meg kell találnod a megfelelő partnert a tárgyaláshoz. Ez nem kis feladat, de fő a bizalom.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Merkúr végre előreindul a mai napon. Végre megszűnnek azok a gátló tényezők, amik visszafogták az ügyeid elintézését. A pénzügyeidre is jól hat az előreinduló Merkúr, és a hétköznapokat is jelentősen megkönnyíti.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért KATTINTS IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.