Úgy tűnik, II. Erzsébet mégsem találkozott dédunokájával, Lilibettel

Forrás: AFP/Isabel Infantes -
jubileum Meghan Markle találkozás Lilibet II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban olyan pletykák merültek fel, hogy II. Erzsébet egy titkos találkozó alkalmával végre megismerheti dédunokáját, azonban ezt most cáfolták.

Meghan Markle és Harry herceg még 2020-ban hagyta el a királyi családot, és azóta ez az első alkalom, hogy visszalátogattak az Egyesült Királyságba. Épp ezért elindultak a feltételezések, hogy végre megtörténik a nagy pillanat, és II. Erzsébet megismerheti dédunokáját, a mindjárt egyéves Lilibetet.

Forrás: AFP/Isabel Infantes

A feltételezés az volt, hogy egy nappal az ünnepi események után történik majd meg a találkozó a palotában, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez valóban így volt. Amit tudni lehet: az ünnepi programok után a királynő és Harryék is Windsorban töltötték az éjszakát.

Akárhogy is, a találkozó vagy titokban rajlott, vagy titokban fog megtörténni a jövőben, hiszen ezek nagyon intim pillanatok, és a királyi család szeretné megtartani magának. Így az emberek hiába fognak várni valami nagy dologra, esetleg fotóra - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.