Csodaszép korcsolyázó rabolta el Liu Shaoang szívét

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
korcsolya szerelem Liu Shaoang szinkronkorcsolya olimpikon Latincic Lídia gyorskorcsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal magyar olimpiai bajnok kissé zárkózott, nem szívesen beszél a magánéletéről, ám minden jel arra utal, hogy rátalált a szerelem Liu Shaoangra. Párját pedig nem máshol, mint "otthonában", a jégpályán találta meg.

A fiatalabbik Liu-fivér azzal írt történelmet, hogy ő szerezte meg Magyarország első, téli olimpiai egyéni aranyérmét. A kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar gyorskorcsolyázó most van pályája csúcsán, és nemcsak a jégen mutatott teljesítménye, hanem a magánélete is remekül alakul. Shaoangra ugyanis rátalált a szerelem.

Liu Shaoang Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Blikk tudta meg, hogy a fiatal olimpikon szerelmét Latincic Lídiának hívják, és szintén otthonosan mozog a jégen. A fiatal sportolónő ugyanis a Vasashoz tartozó szinkronkorcsolya-csapat, a Team Passion tagja, akik az idei áprilisi világbajnokságon nyolcadik helyen végeztek. Ilyen magasra eddig egyetlen magyar formációnak sem sikerült jutnia ebben a sportágban.

A lap megkereste a fiatalokat, de nem kívántak nyilatkozni, azonban egyikük sem tagadta, hogy egy párt alkotnának. A szerelmüket alátámasztja, hogy a közösségi médiában párszor ugyanarról a helyről jelentkeztek be, és már közös fotókat is megosztottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.