Szívszorító sorokkal tudatta a népszerű színésznő: megszületett második gyermeke

Születés gólyahír kislány Shay Mitchell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shay Mitchell, a Pretty Little Liars című sorozat sztárja hatalmas örömhírt jelentett be a közösségi oldalán: megszületett második gyermeke, akit imádott nagymamájáról nevezett el.

Shay Mitchell februárban adta a nyilvánosság tudtára, hogy második gyermekével várandós. A pici a napokban jött a világra, aki a színésznő nagymamája után a Rome nevet kapta.

A csöppséggel közös fotót is posztolt Instagram-oldalára az édesanya.

"Elveszíteni életem egyik legfontosabb személyét és második kislányomat köszönteni ugyanabban az évben, ez mindent megváltoztatott számomra. De egy dolog állandó a lelkemben – biztos vagyok benne, hogy együtt töltötték az időt, és ez békét ad és örömet okoz nekem. Annyira boldogok vagyunk, hogy itt vagy Rome, akit a legjobb barátomról, a lelki társamról, az én "személyiségemről", az én Romaine nagymamámról neveztünk el" – írta bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.