Így néz ki most Berki Mazsi: friss fotó készült a gyászoló özvegyről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fotó özvegy gyász Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején az egész országot sokkolta Berki Krisztián halála. Az életerős médiasztár sportolóként és testépítőként is hírnevet szerzett magának, és talán senki sem gondolta volna róla, hogy fiatalon életét veszíti majd.

Krisztián halálának pontos oka mind a mai napig nem ismert, és lehet, hogy emiatt sem tudott még túllépni férje elvesztésén özvegye, Berki Mazsi. A fiatal anyuka a tragédia óta eltelt egy hónapban sokat fogyott és már saját családja is aggódva figyelte, ahogy az amúgy is vékony Mazsi még tovább soványodik. Mazsi ráadásul a munkába menekült, hogy el tudja terelni a gondolatait férje elvesztéséről.

Berki Mazsi férje temetésén Fotó: Polyák Attila - Origo

Több mint egy hónappal a szörnyű nap után azonban úgy tűnik, hogy felcsillant a fény az alagút végén. Mazsi ugyanis visszatért a közösségi médiába, és legújabb fotóján már az látszik, amint ismét kimerészkedett a négy fal közül. A fiatal anyuka azonban nem is akarja leplezni, mennyire megviselték az elmúlt hetek, és a gyász, valamint a fájdalom az arcára van írva.

Berki Mazsi a fotót Instagram-oldalán, a mindössze 24 óráig elérhető storyban tette közzé, melyet ide kattintva láthattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.