A királyi családban nem divat az egyenes beszéd: rejtett üzenetekben alázzák egymást a trónörökösök

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein -
rejtett üzenet Kate Middleton Meghan Markle Katalin hercegné fülbevaló ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit sajtó naponta több anyagot is készít a királyi családról és külön szakértők foglalkoznak azzal, hogy mit árulhat el a rokonok viszonyáról a testbeszéd, egy-egy ruhadarab vagy az, hogy ki ki mellett áll a fontos eseményeken.

Az egyik brit napilap most fejtette meg, hogy Katalin hercegné minden bizonnyal egyenesen Meghan Markle-nek üzent egy tavalyi videóinterjúban, méghozzá úgy, hogy egy szót sem szólt férje öccsének kedveséről. Katalin rejtett üzenetben, egy ékszerrel szúrt oda a hercegi párnak, akik egy botrányos interjúban rántották le a leplet a királyi család sötét oldaláról.

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein

Sem Meghan, sem pedig Harry népszerűsége nincs már a csúcson a szigetországban. Az egykor közkedvelt fiatal pár az ominózus interjú után magára haragította a briteket, de az Egyesült Államokban sem sikerült megvetniük a lábukat. Nem is csoda, hogy az elmúlt hetekben több hivatalos, királynői rendezvényen is részt vettek, és hosszú idő után megengedték II. Erzsébetnek, hogy láthassa dédunokáit.

A finom üzengetés nagy divat a királyi családban, ezt erősíti meg az a cikk is, amely a DailyStaron jelent meg. A lap felidézi, hogy Katalin hercegné tavaly egy különleges fülbevalót viselt egy interjú alkalmával. Az ékszer azért is érdemel említést, mivel a gyártója az a Missoma, amely egykor Meghan Markle kedvence volt. A szakértők biztosra veszik, hogy az ékszerválasztás nem volt véletlen, főleg azért, mert a cég honlapján szereplő leírás szerint a benne levő drágakő "egy szív alakú gyógyító kristály, amely szeretetet, együttérzést és jó hangulatot sugároz".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.