Berki Mazsi: "Szörnyű álmaim vannak"

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, 40 nappal Berki Krisztián halála után Mazsi megtörte a csendet és gyászáról beszélt. A fiatal édesanyának nem csak férje halálával, de a mindennapokkal is meg kell küzdeni, és a lehető legszebb életet kell biztosítania a kis Emmának. 

"Nálam a gyes kimaradt, nekem mindent meg kell tennem, hogy Emma semmiben se szenvedjen hiányt. Egyedüli anyaként családfenntartó lettem. Innen is megígérhetem a kislányom édesapjának, hogy mindent meg fogok tenni, hogy egy teljes értékű életet éljen a gyermekünk" - mondta el a Borsnak Mazsi.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Keveset tartózkodunk otthon, folyamatosan dolgozom és az ügyeket intézem. Munkával és a barátokkal kötöm le magam, ötletelek és ezeknek a megvalósításán dolgozom. Van egy régóta dédelgetett álmom, ami most megvalósulni látszik. Semmit nem akarok elkiabálni, de ha itt lesz az ideje, mindenki tudni fog róla. Tudom, hogy Krisztián sem szeretné, hogy a négy fal között üljek depressziósan és ezt a kislányunk is átvegye" - tette hozzá.

"Minden nap nagyon elfáradunk, minden percem be van osztva, ezért nincs sok időm ezen tépelődni, de még ez a szerencse, mert az sokkal rosszabb, ha elindulnak a gondolataim. Szerencsére tudok aludni, igaz, Emma még éjszaka többször felébred. Néha szörnyű álmaim vannak, és sokszor eszembe jut, hogy Krisztián segített a terveim megvalósításában, és majd jön, pedig tudom, hogy már ez nem lesz így" - nyilatkozta Berki Krisztián özvegye.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.