Nemzeti Adó- és Vámhivatal elf bar NAV vallomás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor a Retro Rádió reggeli műsorában vallotta be a NAV szóvivőjének, hogy az ő otthonában is lapul egy illegális Elf Bar. 

A Retro Rádió reggeli műsorában a fiatalok körében igen népszerű Elf Barról beszélgettek, melynek az árusítása és a birtoklása is illegális. A másor vendége Kis Péter Balázs volt, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szóvivője. Bochkor Gábor a beszélgetés közben vallotta be: neki is van otthon egy példánya a tiltott szerből.

Forrás: ATV

"Én egyébként kaptam egy barátomtól egyet. Adta, hogy próbáljam ki, mert ez tök jó és ez még megvan nekem otthon. Kipróbáltam, de nekem nem jött be, szóval még van is benne anyag. Mit csináljak, hogy ne legyek törvénysértő? Semmisítsem, meg, vigyem be hozzátok, vagy eljössz érte?" - kérdezte, melyre a szóvivő azt felelte, adja le.

Az is kiderült a műsorból, hogy a hét közepétől elindul az 1820-as ingyenesen hívható telefonszám, melyen bárki bejelentést tehet, aki iyen kereskedést lát, vagy Elf Bart áruló személlyel találkozik az interneten vagy akár az utcán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.