"Megváltoztam" - Rácz Jenő felesége őszintén vallott az anyaság előtti időszakról

Forrás: Rácz-Gyuricza Dóra -
anyaság Rácz Jenő Rácz-Gyuricza Dóra változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő felesége, Dóri kicsivel több mint két hónapja lett édesanya. Az influenszer őszintén vallott arról, mennyi minden változott azóta, hogy a kis Kamilla megérkezett.

Rácz Jenő és Dóri gyermeke április 14-én jött világra. A kis Kamilla érkezését mindketten valóságos csodaként élték meg, és kislányuk a mai napig bearanyozza a mindennapokat.

Dóri a szülés után is remek formában van, és lassan megszabadul a felszedett kilóktól.Sőt, már a sportoláshoz is visszatért, a napokban Rubint Rékával együtt tornázott. A sztáranyuka egy friss posztban arról írt, milyen sokat változott az utóbbi években, és régebbi függőségéről is vallott követőinek.

"Megváltoztam. Anyuka lettem. Olyan furcsa ez, mert közben ugyanannak a lánynak érzem magam aki nemrég még minden csínyben részt vett, aki kicsit félve várta az éjszakai buszt, aki egy hosszú éttermi műszak után még beült egy jó kilépőre a barátnőivel. Vannak dolgok, amik hiányoznak a múltból, mert már nincsenek, de ha most lennének, biztos nem csinálnám őket. Például rágyújtani.. már négy éve nem gyújtottam rá, de mikor nézem a filmekben, ahogy a színészek nagyokat nyögnek, annyira jólesik nekik.. pedig tudom, hogy most már tutira elhánynám magam tőle"

-olvasható Dóri posztjában.

ó Forrás: Rácz-Gyuricza Dóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.