Tóth Gabi vallomása: „Érezhető velem szemben egy kis távolságtartás”

https://www.instagram.com/tothgabi/ -
Tóth Gabi tóth gabi kislánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik nap követi a másikat, Tóth Gabiék élete pedig, - ahogy mindenki másé is -, teljesen átlagos módon zajlik. Figyelnek egymásra, de még többet a gyermekükre, hiszen hónapról hónapra, napról napra fejlődik, alakul. A szülők ezért igyekeznek is minden szabad percüket vele tölteni. Az énekesnő – aki a 100. Magyar Derby háziasszonya –, a kislányáról is mesél a szerdán megjelenő hot! magazinban. 

„Hanni nagyon alkalmazkodó, nyitott, iszonyatosan szereti az embereket; már-már nekem kell rászólni, hogy nem kell mindenkit ölelgetni. Én is ilyen vagyok. A legnagyobb boldogság számomra az, hogy a kislányomon keresztül talán sokan látják, hogy nem vagyok olyan rossz ember, mint néhányan hiszik. Ha egy koncertre elkísér, nagyon megható látni, hogy esetenként érezhető velem szemben egy kis távolságtartás, de a gyerekem megy, beszél, odaadja a labdáját, és így rögtön feloldódik a sztereotípia. Persze, ez az ő természetéből fakad, olyan, mint egy kis szeretetgombóc, mindenki imádja" – ecseteli Gabi a lapban, amelyben más élményeket is elárul a családi életükről.

https://www.instagram.com/tothgabi/

Keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.