részvétnyilvánítás gyász Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András Csuti elvesztette egy közeli családtagját.

"Jelen és múlt! Ma és tegnap! Túl sok és túl gyors! Rohanunk, szaladunk, amíg pofán nem vág az élet! Aztán talpra állsz, mert talpra kell! Mert a tegnap a múlt, még ha ma rohadtul fáj is és fájni is fog, de jön a holnap, és ha van, akiért tehetsz, tedd meg, mert a holnap legfontosabb tanulsága, hogy milyen volt a tegnap! A szülővé válás a személyiségfejlődésem szempontjából eddigi legfontosabb tanulsága, hogy folyamatosan látom, mit rontottam el unokaként, testvérként!" – írta Csuti.

A Blikk információi szerint az influenszer a nagymamáját veszítette el. Az is ezt erősíti meg, hogy még Kulcsár Edina édesanyja is részévétét fejezte ki.

"Drága mama" - írta Jakab Krisztina.

Csutira néhány hónappal ezelőtt talált rá a szerelem, miután lezárták a kapcsolatukat Kulcsár Edinával. Az üzletember már bemutatta a párját a gyerekeinek és az édesanyjának is, ebből is látszik, hogy mennyire komoly kettejük kapcsolata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.