VV Vivi merész fotót posztolt: csipkés fehérneműben mutatta meg bájait - Fotó

nyertes VV Vivi valóvilág Való Világ 10 villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 10 győztese, Vivi meglepően dögös fotót posztolt Instagram-oldalára. A valóságshow-győztes ma ünnepli 23. születésnapját.

VV Vivi óriási átalakuláson ment keresztül a műsor vége óta. Korábban láthattuk őt melltartó nélkül pózolni, és fehérneműben is többször megmutatta idomait.

A fiatal lány a ValóVilág óta megműttette a melleit, és rengeteget fogyott, ez a változás pedig szemmel láthatóan jót tett az önbizalmának. Vivi egy áttetsző, csipkés bodyban mutatta meg bájait a követőinek, és ezzel a felvétellel kívánt boldog születésnapot saját magának.

A fotó alatt záporoznak a dicséretek, sőt, olyan kommentelő is akad, aki szerelmemnek hívja a lányt. A szemfülesek a 24 órán át elérhető storyban megnézhetik Vivi formás hátsóját is.

Vivi Instagram-sztorijából az is kiderül, hogy egykori villatársa, Robi is meglepte őt a születésnapja alkalmából, és ellátogatott hozzá Martfűre. A VV10 győztese a napokban elárulta követőinek, hogy felkérték, szerepeljen a ValóVilág 11. évadának felhívó videójában, amire örömmel igent is mondott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.