Álomutazásnak tervezték, horror lett belőle: a nászútján halt meg egy fiatal nő

golfautó baleset fiatal nő halálos baleset álomutazás golf nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve voltak szerelmesek, amikor összeházasodtak: a Covid miatt egy évvel később, mint szerettek volna. Életük utazásának tervezték a nászutat, ám tragédiával végződött. 

Robbie és Marina Morgan a Hamilton-szigeteken töltötték nászútjukat, ahol a fő közlekedési eszköz a golfautó, ami végül az esküvőjük után 10 nappal a fiatal nő halálát okozta.

Forrás: Shutterstock

Menet közben a golfautó akkumulátora lemerülni látszott, ezért a férj megfordult, hogy visszamenjenek a töltőállomásra, ám ahogy a buggyval megfordult, felesége, akinek a biztonsági öve nem volt bekötve, kiesett a kocsiból.

Bár a mentők perceken belül a helyszínen voltak, 35 perc próbálkozás után sem tudták újraéleszteni Marinát.

A queenslandi rendőrfőnök nyilatkozata szerint sem alkoholfogyasztásra, sem szabálytalan vezetésre utaló jeleket nem találtak, az eset egy tragikus baleset volt, melyben szerepe lehet annak is, hogy Robbie-nak nem volt tapasztalata a golfautó vezetésében - írja a news.com.au.

Az özvegy rengeteg részvétüzenetet kap, a rokonok, családtagok is folymatosan posztolnak a közösségi médiában.

A férj testvére azt írta Marináról, hogy olyan volt számára, mintha a nővére lett volna: „Attól a pillanattól kezdve, hogy megismertelek, tudtam, hogy te vagy az igazi a bátyám számára. Kedves, szelíd természeted, az, amilyen ember voltál a bizonyíték arra, hogy a jók fiatalon halnak meg. Nyugodjon lelked a paradicsomban az örökkévalóságig, miközben a mennyből vigyázol ránk. Örökké szeretlek, tesó, nyugodj békében!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.