Egy bőröndben találták meg a 23 éves nő holttestét - barátja végzett vele

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság holttest Moszkva hangfelvétel megfojtotta bőrönd Bali szexmunkás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves escort lány, Gretta Vedler 2021 februárjában tűnt el egy moszkvai szállodából. A fiatal nő közvetlenül azelőtt tűnt el, hogy Oroszországot elhagyta volna azért, hogy új életet kezdjen Balin.

A halálát "megjósolta", és erről hangfelvételt is készített a szálloda recepciósának segítségével, majd elküldte egy barátjának.

A felvételen hallható, ahogy pánikszerűen könyöög és elmondja, hogy gyilkossággal fenyegették meg, és Dimitrij Korovin, a barátja fogja megölni.

Forrás: Shutterstock

Amit mondott, igaznak bizonyult: holttestét végül eltűnéséhez képest egy évvel, egy autóban lévő bőröndben találták meg Lipeck közelében, az orosz fővárostól 400 kilométerre fekvő falu szélén, Korovin szüleinek a garázsában.

Barátai szerint Korovin ivott és drogozott, folyton kölcsönkért Grettától, a végén már 1 millió rubellel tartozott neki, de nem emiatt vesztek össze: a férfival az egyik ügyfél miatt mérgesedett el a viszonyuk.

A rendőrségnek Korovin megerősítette, hogy a modell halálának napján egy ügyfél miatt vesztek össze a lánnyal. Azt állította, hogy a gyilkosság idején részeg volt, nekirontott, és végül megfojtotta barátnőjét, majd elájult. Amikor magához tért, Gretta már halott volt. Bőröndbe rakta a testét és elhagyta Moszkvát írja a Daily Star.

S hogy miért volt egy évvel később még mindig a bőröndben a holttest?

„Nem tudtam rászánni magam, hogy eltemessem Grettát valahol az erdőben, mint valami kutyát" - mondta a rendőrségnek a gyilkos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.