Újabb szerelem van kibontakozóban? Izzott a levegő a versenyző és a sztárséf között a konyhában

Forrás: Instagram/ balazsenzsol -
sztárséf Jilly Krisztina Éjjel-nappal Budapest szerelem Enzsöl Balázs versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa jelenetek játszódtak le a Mestercukrász konyhájában: Enzsöl Balázs és Jilly Krisztina között finoman szólva is izzott a levegő.

Ki gondolta volna, hogy a Konyhafőnök sztárséfje, Rácz Jenő és az egyik versenyző, Gyuricza Dóra között akkora szerelem lobban fel a konyhában, hogy összeházasodnak? Pedig így történt, a Michelin-csillagos séf és Dóri az RTL Klub műsorának köszönhetően ismerték meg egymást, később egymásba szerettek, egy évvel ezelőtt összeházasodtak, és már első közös gyermekük, Kamilla is megszületett.

Sokan úgy vélik, a történelem hamarosan megismétli önmagát, hiszen a Mestercukrász című műsorban a sztárcukrász Enzsöl Balázs és az egyik versenyző, Jilly Kriszti között hangzott el néhány furcsa megjegyzés.

Az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Kriszti elárulta a séfeknek, hogy a süteményében lesz egy kis meglepetés, amire Joci séf így reagált:

Kriszti pedig jól lecsapta a Jocitól érkező magas labdát, és így válaszolt:

Ezután a beszélgetés után nem csoda, hogy elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, mi alakul Balázs és Kriszti között.

Forrás: Instagram/ balazsenzsol

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.