Heti horoszkóp (2022. július 4-10.): Nagyot fordul a világ a héten

heti horoszkóp horoszkóp Nyár július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erőteljes változásokat jeleznek a bolygók az első júliusi héten. A Mars jegyet vált, s innentől lesznek, akik jóval határozottabban, bátrabban képviselik az álláspontjukat, míg mások megélik a szenvedélyes szerelmet. Heti horoszkóp következik!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Uralkodó bolygód, a Mars a Bika jegyébe lép a héten, s innentől természeted gyakorlatias oldalát erősíti. Kitartóbb, határozottabb és szorgalmasabb leszel. Ezt az energiát az anyagiak megszerzésére fordíthatod. Párkapcsolatod szenvedélyesebb lehet, ha régóta vagytok együtt, úgy érezhetitek, mintha ismét a kezdeti láng lobogna köztetek. Ingatlanvásárlás is lehetséges, ha vannak ilyen terveid.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Úgy érezheted, mintha nagyobb szükséged lenne az egyedüllétre, pedig ez abszolút nem jellemző rád. Nyitottabb és fogékonyabb leszel a meditatív tevékenységek, a spiritualitás, a relaxáció iránt. Az Ikrekben járó Vénusz mindeközben arra ösztönöz, hogy még többet adj a megjelenésedre. Az anyagiak megteremtése sem okozhat gondot, jó ötleteidet kiválóan tudod hasznosítani.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A karriered erőteljesen beindulhat. Kiemelkedő a stratégiai gondolkodásod, így ezt az energiát a hosszú távú tervek megvalósítására is használhatod. Érdemes részletes ütemtervet készíteni a jövőre. Legyél ugyanakkor nyitott a tekintetben, hogy melyik területen kellene megvalósítani az álmaidat, ez most még ugyanis egyáltalán nem egyértelmű. Nem zárható ki a karrierváltás lehetőség sem.

Nagyot fordul a világ a héten Forrás: Thinkstock

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Az önismeret, a lélektani kérdések foglalkoztatnak téged mostantól. Képes leszel megvizsgálni és átlátni a saját indítékaidat, a viselkedésedet, és arra törekszel, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból. Ez egy nagyon pozitív időszak lehet a félelmek, a fóbiák vagy a múltbeli traumák kezelésére, felszámolására. S ha ezt megoldod, azzal utólag nagyon jó hatást teszel a párkapcsolatodra és az intimitásra is.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Fontos, hogy figyelj az egészségedre a következő hetekben. Szerencsére lehetőséget kapsz a megújulásra, a feltöltődésre. A versenysport most különösen vonzó lehet, de persze bármilyen mozgással le tudod vezetni a stresszt. Ez azonban egybeesik a rendkívül telített munkaidővel, így nem biztos, hogy könnyű időt találni a testmozgásra. Pedig testnek és szellemnek is nagy szüksége van a rendszeres tréningre.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Legyél mostantól figyelmes és óvatos a közlekedésben. Az is lehet, hogy olyan élesen bírálod a többieket, hogy szinte rád sem lehet ismerni. Leginkább a testvérek lehetnek a szócsaták fő áldozatai. A mostani helyzetben a hatalmi harcok helyett a humort érdemes bevetni, hiszen ez az a fegyver, amivel bármit elérhetsz.

Az összes jegy részletes heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.