Már majdnem tíz éve, hogy szakított az egykori álompár. Détár Enikő és Rékasi Károly együtt kezdték színházi tanulmányaikat, és a főiskolán szerelem is szövődött köztük, ami három évtizeden át összetartotta őket.

A színész házaspár végül 2013-ban, majdnem harminc év után a válás mellett döntött, de mára mindketten újra megtalálták a boldogságot. Habár külön utakon folytatják, két gyermekük örökre összeköti majd őket. Lányuk, Rékasi Eszter polgári szakmát választott, míg fiuk, Zsigmond a művészi vonalon találta meg önmagát. Slammer és költő vált a most 21 éves fiatalból.

Rékasi Zsigmond első verseit tinédzserként írta, pár éve pedig megjelent első, saját verseskötete is. Az alkotás mellett egy fontos ügy élére állt, és 2020-ban létrehozta a Magyarország, Megmentelek nevű szervezetet, amelynek elsődleges célja a közbiztonság megőrzése. A tagok éjszakai őrszolgálatot teljesítenek a tömegközlekedési eszközökön, ahol a törvény által előírt kereteket betartva vigyáznak azokra az utasokra, akiket zaklathatnak vagy molesztálás érhet.

Zsigmond az elmúlt években kisfiúból jóképű férfivá érett, és le sem tagadhatná szüleit, ugyanis szinte kiköpött mása édesapjának.