Özönlenek a gratulációk Curtis esküvői fotója alatt, pedig nem is a rapper házasodott

esküvő házasság Széki Attila Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis a minap egyik közeli lány barátja esküvőjén járt, az eseményről pedig megosztott néhány fotót közösségi oldalán. A követői viszont azt hiszik, hogy a rappernek volt az esküvője.

Az elmúlt hetekben mindenki azt találgatta, együtt van-e még Curtis és a kosárlabdázó Judit, ugyanis május óta nem posztoltak közös fotót, sőt, nem kedvelik egymás bejegyzéseit sem. A szerelmesek egy közeli ismerőse korábban azt nyilatkozta a Story magazinnak, hogy a rapper és kedvese már nem alkotnak egy párt, ezt azonban egyikük sem erősítette meg.

Nos, bármi is van Curtis szerelmi életével, a karrierje egyenesen szárnyal, új, szerdán megjelent dalát imádják az emberek. A dalhoz készült klip igen pikánsra sikeredett, most azonban Curtis nem a női popsikkal, hanem egy esküvői fotóval hívta fel magára a figyelmet.

A rapper a minap ugyanis az egyik barátja esküvőjén járt, a gyönyörű menyasszonnyal pedig fotó is készült, amihez ezt írta:

A lapozható bejegyzés alatt sorakoznak a kommentek, és úgy tűnik, valamit nagyon félreértettek a rapper követői, ugyanis azt hiszik, Curtis az újdonsült férj.

"Sok boldogságot kívánok nektek és gyönyörű szépek vagytok"

-írja az egyik hozzászóló, egy másik pedig hozzászóló pedig a ruházatát kritizálta:

"Shortban és sportcipőben esküdni? Semmi sem szent manapság"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.