Évekig nárcisztikus férfit szeretett az RTL Klub sztárja: őszintén vallott a tapasztalatairól

toxikus párkapcsolat nárcisztikus személyiségzavar Rábai Roxána vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mestercukrász győztese, Rábai Roxána évekig hitte, hogy megtalálta élete szerelmét, azonban rá kellett jönnie, hogy nárcisztikus szerelme csak kihasználta.

Ahogy korábban megírtuk, Rábai Roxána húsz évig élt Venezuelában. Miután egy nyaralás alkalmával fegyveres rablók támadtak rá, úgy érezte, vissza kell térnie Magyarországra. Arra azonban álmában sem gondolt, hogy az addigra már 17 éve tartó párkapcsolata milyen szörnyű véget fog érni.

2022 januárjában a férfi egyik napról a másikra szakított meg minden kapcsolatot Roxánával.

"Nem értettem az egészet, hiszen olyan szép és boldog életünk volt. Aztán láttam az interneten egy videót, amelyben egy férfi a saját nárcisztikus személyiségzavaráról beszél, és arról, hogyan játszott áldozatával, történetesen a párjával. Döbbenetes volt, egy az egyben leképezte a kapcsolatunkat" - mondta Roxána a Blikknek.

Hozzátette, hogy egy nárciszikusnál a szerelem valóságos tűzijátékkal indul, majd minden nagyon felgyorsul. Az ember azt gondolná, hogy ő a tökéletes társ, hiszen mindig azt mondja, amit a másik hallani akar, azonban ez mind csak manipuláció. Végül kiderült, hogy a tökéletesnek hitt José megcsalta őt, ráadásul titokban felszámolta a közös vállalkozásukat is.

Elmondása szerint egyelőre nem áll készen egy új párkapcsolatra, de töretlenül hisz a szerelemben, és bízik benne, hogy egyszer rátalál a boldogság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.