Polgár Tünde és férje nem költenek feleslegesen, de náluk a spórolás a környezetvédelemről szól

spórolás környezettudatos luxus környezetvédelem Tihany Polgár Tünde Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tihanyi présházukból jelentkeztek be Polgárék. Tünde és Árpád is könyvet ír, ezért töltik idejüket a balatoni présházukban. 

Sikeres YouTube-csatornájuk van, melyben nemcsak az életükbe engedik be követőiket, de jó tanácsokkal, motivációval is ellátják a fiatalokat.

Polgár Tünde és Polgár Árpád Forrás: TV2 Sajtószoba

Árpád szerint nagyon fontos, hogy az ifjúság elhiggye és tudatosítsa, hogy szabad és kell is nagyot álmodni, és ha az megvan, akkor kitartással, nagyon nagy szorgalommal, idő és energiabefektetéssel megvalósíthatják az álmaikat.

A házaspár tihanyi nyaralójából jelentkezett be élőben az RTL Klub reggeli műsorában, ahol a műsorvezetők kérdéseire elmondták, hogy Tünde egy több mint szakácskönyvet ír éppen, melyben szó lesz az etikettről is, férje pedig az életrajza folytatásán dolgozik. Eközben fiuk budapesti otthonukban "bulizik", amit ők időnként kamerán látnak.

Bár van jakuzzijuk, azt csak a nap fűti, gazdaságossági okokból idén a hajójukat sem teszik vízre, és egyébként sem költenek felesleges holmikra. Ahogy Tünde mondta:

"Eddig is odafigyeltünk arra, hogy ne szórjuk a pénzt. Tehát nem azért van az embernek pénze, hogy minden hülyeségre költse, hanem értelmes dolgokra, mert akkor tart elég sokáig." Hozzátette, hogy ők nem is annyira pénzügyi szempontból tekintenek a takarékosságra, a napenergia felhasználása, az esővízgyűjtés és azzal locsolás stb. náluk leginkább a környezetvédelemről szól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.